Professionele computer service

Kwaliteit voor een eerlijke prijs, dat is wat je bij Comr@d in Meerhout mag verwachten. Je vindt die kwaliteit niet enkel terug in onze producten, maar ook in de professionele service die we als computerspecialist aan elke klant aanbieden. Dankzij onze jarenlange ervaring in de computerwereld bieden we je de nodige kennis aan die je zoekt bij een computerspecialist en komen we afspraken altijd nauwkeurig na. Hoe we dat concreet waarmaken, ontdek je hieronder.

 

Een ervaren computerspecialist

Het goed opgeleide en gemotiveerde Comr@d team heeft alle kennis in huis om je verder te helpen in je zoektocht naar het juiste kabeltje voor je computer, de beste printer of een tablet op maat van jouw wensen. We informeren je daarbij niet alleen over de verschillende producten, maar geven je ook deskundig advies op maat en nuttige tips zodat je 200% tevreden bent over je aankoop en er met volle teugen van kan genieten! Zit je dus met een vraag over computers, tablets of laptops, over accessoires, randapparatuur of software? Dan breng je snel een bezoekje aan de computerwinkel van Comr@d, want als ervaren computerspecialist hebben we altijd een betrouwbaar en duidelijk antwoord voor je klaar!

Correcte en betrouwbare samenwerking

Bij Comr@d zetten we een open, transparante communicatie in tussen jou als klant en wij als computerspecialist. Daarom hechten we veel belang aan heldere afspraken en strikte deadlines. Wanneer je bij Comr@d in de computerwinkel een tablet, laptop, computer of accessoire komt kopen, dan vertellen we je duidelijk binnen welke leveringstermijn je het product mag verwachten. Het is uiteraard ook perfect mogelijk dat we het product op voorraad hebben in de winkel en dan kan je het dus onmiddellijk mee naar huis nemen! Op onze producten gelden trouwens ook bepaalde garantietermijnen die per product verschillen. Maar ook hier houdt Comr@d zich strikt aan de vooraf bepaalde garantietermijnen! Is je laptop wat traag geworden, werkt de batterijlader van je computer niet meer zo goed of scheelt er iets met je tablet? Dankzij de garantie lossen we het probleem kosteloos op en leveren we een product af dat weer tip top in orde is!

 

Een ervaren computerspecialist.

Comr@d creëert toegevoegde waarde voor zijn klanten

Met een bezoek aan de computerwinkel van Comr@d in Meerhout vind je dus niet enkel de laptop of tablet die je zocht, maar staat er ook altijd een competent team voor je klaar die op professionele wijze elke vraag beantwoordt en elk probleem oplost. We combineren onze ervaring en kennis over computers met een open communicatie en correcte afspraken om zo tot een optimale samenwerking te komen. Computers op maat laten samenstellen, een nieuw moederbord bestellen, je laptop laten herstellen of betrouwbare antivirus software kopen voor je tablet? Eén adres: de computerwinkel van Comr@d in Meerhout!

 

Kijk ook zeker hier eens voor allerlei interessante promoties.