Een nieuwe computer kopen

Wil je graag een game computer, een mini computer of een budget computer in huis? Comr@d laat je alle mogelijkheden zien op vlak van computers. Van het verschil in onderdelen, over de diverse merken, tot computers op maat: na dit woordje uitleg van ware computerspecialisten ben je al een stuk wijzer en beter voorbereid op de aankoop van je nieuwe computer!

 

Een computer kopen die bij je past

Om een geschikte computer op de kop te tikken, geeft Comr@d je enkele tips mee die je tijdens je zoektocht in je achterhoofd kan houden. Waarvoor ga je je nieuwe computer bijvoorbeeld het vaakst gebruiken? Wanneer je een goede game pc zoekt, zal je namelijk andere eisen stellen aan je pc dan wanneer je een computer wilt om enkel wat op te internetten. Het hoofddoel van je nieuwe computer speelt dus een belangrijke rol bij de aankoop. Als computerspecialist helpen we je uiteraard zoeken naar die ene computer die het beste aansluit bij jouw wensen en noden.

Kiezen voor één computer merk of een combinatie?

Vandaag de dag bestaat er een groot aanbod aan computermerken, maar is er een opmerkelijk verschil in prijs of kwaliteit? En wat heeft elk computermerk zoal te bieden? Comr@d vertelt je wat je moet weten! Behalve complete systemen van diverse computermerken, kan je in onze computerwinkel ook een pc laten samenstellen. Van verschillende merken voegen we onderdelen samen die perfect interageren. Binnen de twee weken heb je dan een pc op maat van jouw wensen en budget, maar die je ook nog verder kan aanpassen en personaliseren. Ga je voor een computer van één bepaald merk of voor een pc op maat? Comr@d licht beide mogelijkheden toe!

Kiezen voor één computer merk of een combinatie?

Betrouwbare reparatie van je computer

Teistert een virus je computer, heb je nood aan meer geheugen of wil je je besturingssysteem vernieuwen? Dankzij een eigen reparatie-afdeling in onze computerwinkel voeren we dat allemaal zo snel mogelijk voor jou uit! Als je computer trouwens binnen de garantie valt van twee jaar, lossen we het probleem zelfs kosteloos op. Comr@d legt op elk moment de nodige kennis en expertise aan de dag om jouw computer te herstellen of aan te passen. Kortom, een snelle en kwaliteitsvolle service waar je op kan rekenen.

 

De computer service van Comr@d

Comr@d is al meer dan tien jaar actief in de computerwereld en dus een uitstekende partner om je alle nodige info te geven over computers en je te begeleiden bij de aankoop van een nieuwe computer. Weet je nog niet goed welke pc het meest geschikt is voor jou of waar je zoal op moet letten als je er eentje gaat kopen? Dan maakt Comr@d je wegwijs in het overgrote aanbod en zoeken we samen met jou naar jouw ideale computer!