De aankoop van je eigen tablet

Je bent klaar om de wereld van de tablets binnen te treden! Het is duidelijk dat het praktische formaat en het lichte gewicht van een tablet dit mooie staaltje technologie zo populair maakt onder de mensen. Bovendien kan je het voor diverse doeleinden gebruiken: social media checken, films kijken, games spelen, e-books lezen of muziek luisteren. Met een tablet kan het allemaal! Maar waar let je op als je er eentje koopt? Om te weten te komen welke tablet de beste keuze is voor jou hebben we hier alvast wat tips voor je opgesomd.

Een tablet kopen: prijzen en formaten

Welke knopen zijn er om doorgehakt te worden als je een tablet koopt? Comr@d geeft je advies! Denk eerst eens even na over het beschikbare budget. Bij Comr@d vind je al tablets voor € 149, maar die prijs loopt uiteraard op naargelang het merk, de uitvoering en de grootte. Als je het niet erg vindt om wat meer uit te geven voor extra specificaties of voor een mooier design, dan zal je dat ook moeten incalculeren in je budget. Een andere belangrijke keuze is het formaat van het beeldscherm. Hoewel je er al voor hebt gekozen om een kleinere variant van de laptop of een ander soort computer te kopen, zijn er voor tablets toch ook nog verschillen in grootte. Een tablet van 7 of 10 inch is bijvoorbeeld het meest geliefde formaat onder de tabletgebruikers: welke grootte kies jij? Ga je voor een tablet die je iets gemakkelijker meeneemt of voor eentje waarmee je wat meer interactiemogelijkheden hebt, the choice is yours.
Een tablet kopen: prijzen en formaten.

Wat wordt het doel van je tablet?

Koop je een tablet om te gamen of om de krant te lezen? Het doel bepaalt namelijk mee het type besturingsprogramma van je tablet. Zo heb je iOS van Apple, Android van Google en Windows van Microsoft. Als je thuis met Windows werkt op je laptop of computer, dan raden we je aan om ook voor je tablet voor Windows te kiezen. De communicatie tussen de verschillende toestellen zal op deze manier vlotter verlopen! Ben je langs de andere kant meer een gamer en wordt het hoofddoel van je tablet dan ook om er games op te spelen, dan is Android een slimme keuze. En als eenvoud en gebruiksvriendelijkheid primeren voor jou, dan kies je simpelweg voor iOS. Afhankelijk van wat je met je nieuwe tablet wil doen, heb je ook verschillende keuzes qua geheugen. Dat kan gaan van 4 gigabyte tot 160 gigabyte, waarbij de prijs logischerwijze mee verandert. Comr@d zoekt met je mee naar het besturingssysteem en de geheugencapaciteit die je nodig hebt als toekomstige tabletgebruiker.

Een tablet afgestemd op jouw interesses.

Extraatjes voor je tablet

Je kan je eigen tablet trouwens ook uitrusten met allerhande accessoires. Je kiest natuurlijk zelf wat je nodig hebt en wil kopen, maar hier zijn alvast enkele voorbeelden: een folie voor je scherm om het te beschermen tegen vervelende krasjes, een mooie sleeve voor errond of een apart toetsenbord om handig met je tablet te kunnen werken. Personaliseer je tablet helemaal!

Een tablet afgestemd op jouw interesses

Een tablet om op te werken of om op te spelen, eentje die op Android of Windows draait, een scherm van 7 of 10 inch: na het lezen van ons advies hierboven ben je hopelijk al wat meer te weten gekomen welke tablet het meest geschikt is voor jou. Zo niet, dan staat Comr@d steeds klaar om je door het rijke aanbod te loodsen. Een tablet kopen wordt poepsimpel!