Het onmisbare toetsenbord

Een e-mail schrijven naar je vrienden, een powerpointpresentatie maken voor je werk of een menu uittypen voor je trouwfeest… Dan is een toetsenbord een welgekomen en handig werkinstrument als je aan de slag gaat op je computer! Comr@d navigeert je op gepaste wijze doorheen het ruime aanbod aan toetsenborden en zoekt mee naar dat ene bord dat het meest geschikt is voor jouw computergebruik!

Een gebruiksvriendelijk toetsenbord.

Een gebruiksvriendelijk toetsenbord

Als je vaak achter je computer zit, wil je uiteraard ook graag een praktisch toetsenbord onder je handen hebben liggen. Daarom vind je vandaag de dag knappe toetsenborden in de winkels die ergonomisch prima zijn ontworpen. Probeer bijvoorbeeld eens een toetsenbord met een kussentje om je polsen op te laten rusten of een toetsenbord met een aanpasbare hoogte. Van pijnlijke polsen of een ongemakkelijke hoogte zal je dus geen last meer hebben! Verder kan je ook een ultra dun toetsenbord kopen of eentje met iets dikkere toetsen. Het voordeel van een extra dun toetsenbord is dat het wat hygiënischer is aangezien er minder vuil zijn weg kan vinden tussen de toetsen en in het bord… 

Bovendien kan zo’n dun toetsenbord ook uitgevoerd worden in een oprolbare variant, handig voor als je vaak reist! Om meer te weten te komen over toetsenborden en hun gebruiksgemak, kom je best even langs bij Comr@d in Meerhout waar we je er alles over vertellen!

Een praktisch en mooi toetsenbord kopen

Als je gaat computeren, is het aangenaam om met goed materiaal te werken. Een toetsenbord dat gemakkelijk in gebruik is, draagt daarom de voorkeur weg. Voor zij die nog een stapje verder willen gaan en ook graag genieten van een knap design liggen er wel wat mogelijkheden in het verschiet. Ga bijvoorbeeld voor een mooi (en tegelijkertijd praktisch) verlicht toetsenbord of voor eentje met een touchpad. De markt van de toetsenborden ligt voor je open! Ga dus op zoek tussen alle merken en vind dat ene toetsenbord dat het beste bij je past.

Een praktisch en mooi toetsenbord kopen.

Je toetsenbord snel aansluiten

Ga je een toetsenbord kopen voor je pc, laptop of tablet? Dat maakt eigenlijk niet uit, want er bestaan verschillende aansluitmogelijkheden voor je toetsenbord. Je kan het bijvoorbeeld met je computer verbinden aan de hand van een USB-kabel, maar een draadloos toetsenbord heb je ook. De verbinding met je computer kan dan tot stand komen via Bluetooth of infrarood. Zo’n draadloos toetsenbord is erg handig als extern toetsenbord voor je laptop of tablet, maar de keuze is uiteraard aan jou!

Welk toetsenbord kies jij?

Welk toetsenbord kies jij?

Azerty of qwerty, afwasbaar of oprolbaar? Een toetsenbord kan je in allerlei soorten uitvoeringen kopen. Comr@d laat je zien wat er mogelijk is en begeleidt je op professionele wijze in je keuze. Zo zal je op een toetsenbord stuiten dat het beste aansluit bij jouw computergebruik. Bezoek onze computerwinkel voor meer info!