Laat je pc samenstellen door Comr@d

Gamers, grafische vormgevers, zakenmensen en thuisgebruikers stellen allemaal specifieke eisen aan hun pc. Vandaar dat computers op allerlei manieren worden opgebouwd om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van de computergebruiker. Ook in de computerwinkel van Comr@d kan je een nieuwe pc laten samenstellen waarbij we de beste onderdelen van verschillende merken combineren. Hieronder overlopen we alvast een paar mogelijkheden voor zo’n pc op maat!

 

Een krachtige multimedia pc samenstellen

Om foto’s en video’s te bewerken of om games te spelen heb je een krachtige pc nodig en die vind je in de computerwinkel van Comr@d! Bij ons kan je namelijk een multimedia pc of game pc volledig op maat van jouw wensen laten samenstellen. Wat houdt dat in? Wel, je nieuwe pc zal dankzij een snelle processor moeiteloos veeleisende programma’s kunnen draaien, zoals de nieuwste pc games of professionele software voor fotobewerking. We voorzien je pc ook van een goede grafische kaart (of videokaart) zodat je van zuivere, vloeiende beelden geniet op je scherm. Wanneer je een nieuwe multimedia pc of game pc laat samenstellen bij Comr@d, zal je computer trouwens ook altijd over een goede ventilatie beschikken. Op die manier raakt je pc in het heetst van de strijd niet oververhit, en jij ook niet…! Als videobewerker of als gamer zit je bovendien tamelijk wat uren achter je computer, dus denken we bij Comr@d eveneens aan het gebruiksgemak wanneer we jouw nieuwe pc samenstellen. Denk hier bijvoorbeeld aan een ergonomische computermuis of een verlicht toetsenbord. Uiteraard kies je zelf welke variant je graag wil, maar als computerspecialist doen we altijd enkele interessante voorstellen!

 

Een pc samenstellen voor zakelijk gebruik

Wil je een pc samenstellen die perfect is ontworpen voor zakelijke doeleinden? Dan brengt Comr@d het antwoord, want in onze computerwinkel bouwen we een pc op maat die aan al jouw eisen als zakenman of -vrouw voldoet! Je nieuwe pc zal ideaal zijn om teksten en presentaties op te maken, op het internet te surfen en mails te sturen. Het is dus een multifunctionele pc die je eigenlijk zowel voor zakelijk gebruik als voor thuisgebruik kan inzetten. Naast een gebruiksvriendelijk systeem, denkt Comr@d ook aan de veiligheid. Je wil immers dat al je werk en alle belangrijke gegevens veilig bewaard worden en dus rusten we je nieuwe pc uit met een betrouwbare harde schijf. En natuurlijk besteden we ook aandacht aan comfort aan de hand van een aangenaam beeldscherm, een goed toetsenbord en een computermuis die perfect in je hand ligt! Een nieuwe pc samenstellen voor zakelijk gebruik is dus perfect mogelijk bij Comr@d. Op basis van jouw wensen en onze computerkennis gaan we zo snel mogelijk aan de slag in ons eigen atelier!

 

Een handige mini pc samenstellen

Een mini pc laten samenstellen, kan dat? Jazeker! Afhankelijk van het doel van je nieuwe mini pc, kiezen we de beste onderdelen uit die we zo compact mogelijk samenbrengen. Wil je bijvoorbeeld een geruisloze mini pc aansluiten op je tv om films te kijken? Of wil je een mini pc die je aan je beeldscherm op het werk kan koppelen om plaats te besparen op je bureau? Comr@d realiseert altijd een compacte, mooie én energiezuinige computer die ondanks zijn beperkte grootte toch de nodige kracht in huis heeft om jou als computergebruiker perfect te ondersteunen. Bij zo’n mini pc hoort uiteraard ook een compacte variant van de computermuis en het toetsenbord, zoals bijvoorbeeld een toetsenbord met een ingebouwd touchpad of een mini pc die werkt met een afstandsbediening. Bij het samenstellen van jouw nieuwe mini pc houdt Comr@d sowieso altijd rekening met jouw voorkeuren zodat we als ervaren computerspecialist een mini pc op maat kunnen bouwen waar jij 100% tevreden over bent!

 

Je eigen pc samenstellen met een expert

Een pc op maat samenstellen is een specialiteit van Comr@d. Kom langs in onze computerwinkel in Meerhout, vertel ons je wensen en wij gaan meteen jouw persoonlijke pc samenstellen! We doen dat allemaal binnen het vooropgestelde budget en met de nodige flexibiliteit zodat jij je eigen pc nog verder kan personaliseren. Voor meer info over samengestelde pc’s staat het Comr@d team paraat in Meerhout!