De onderdelen van een laptop

Je zet je laptop aan, typt een mail voor je werk, praat met wat vrienden via Skype en zet eventjes een paar foto’s op een USB-stick. Dat gaat allemaal vanzelf, maar een laptop is een bijzonder staaltje technologie dat een paar onmisbare onderdelen op miraculeuze wijze met elkaar verbindt zodat jij in alle comfort kan werken, gamen of ontspannen op je laptop!

Basisonderdelen van een laptop

Een laptop ziet er langs buiten (gelukkig) uit als een mooi afgewerkt product met onder andere een scherm, een toetsenbord en een touchpad. Elke laptop beschikt ook over een paar luidsprekers, aansluitingen voor internet en USB, een webcam en een DVD-brander. Wist je trouwens dat de meeste laptops ook een HDMI-aansluiting hebben om er een extra scherm aan te koppelen? Met een laptop kan je veel! Binnenin schuilt echter de échte kern van je laptop met als belangrijkste onderdelen het moederbord, de processor, de batterij en de harde schijf die alles draaiende houden. 

Onderdelen van je laptop herstellen of vervangen.

De processor is bijvoorbeeld de motor van alle laptops en zorgt ervoor dat je je laptop kan aan- en uitzetten, dat je bestanden kan kopiëren en plakken, en dat je probleemloos mails of berichtjes kan typen. De onderdelen van een laptop zijn dus perfect op elkaar afgestemd.

 

Onderdelen van je laptop herstellen of vervangen

Het gemak en de technologie van een laptop is één ding, maar het kan ook wel eens gebeuren dat je scherm of batterij het begeeft… Wat doe je dan? Dankzij de garantie die Comr@d je aanbiedt, kan je de eerste twee jaren bij ons in de computerwinkel langskomen om onderdelen gratis te laten herstellen door de fabrikant, zoals een scherm dat zwart blijft of uitvalt. Werkt de batterij van je laptop daarentegen niet meer zo goed of scheelt er iets met je lader? Dan geldt er een garantie van één jaar. Bij Comr@d doen we altijd ons uiterste best om het probleem zo snel mogelijk op te lossen zodat jij weer zorgeloos kan gaan ‘laptoppen’!

 

Je laptop en zijn onderdelen in goede handen

Een laptop is een handig werkinstrument dat we niet meer kunnen wegdenken uit onze moderne leefstijl. Het zou dus jammer zijn als we er plots niet meer mee kunnen werken als het scherm of de harde schijf het niet meer doet… Comr@d brengt de oplossing en herstelt de onderdelen van je laptop die stuk zijn. Bel ons op of kom langs in onze computerwinkel waar het Comr@d-team klaar staat om je uit de nood te helpen!