Een computer reparatie in eigen atelier

Voor computerproblemen en een gepaste computer reparatie is er één adres: Comr@d in Meerhout! We herstellen je computer vanbinnen en vanbuiten zodat jij zo snel mogelijk terug kan gamen, films kijken of internetten. Om je een beeld te geven van de herstellingen die we allemaal op je vaste computer uitvoeren, geven we je hieronder een kort overzichtje mee. Heb je daarna nog vragen? Dan staan de deuren van onze computerwinkel uiteraard wagenwijd open, want bij Comr@d geniet je altijd van de beste service!

Welke computer reparatie voert Comr@d uit?

Is je computer wat traag geworden? Dan maakt Comr@d hem terug sneller! Of misschien zit er wel een virus op waardoor je niets meer met je computer kan aanvangen. Contacteer ons en we verwijderen die vervelende indringer zo snel mogelijk voor je. En zo kan je nog voor een boel andere computerproblemen bij Comr@d terecht. Scheelt er bijvoorbeeld iets met je interne of externe hardware, zoals het moederbord, de processor, de videokaart of de printer, dan zorgen wij er in ons atelier voor dat je weer met een bruikbare computer naar buiten loopt. Verder vernieuwen we ook besturingssystemen, vergroten we de geheugencapaciteit van je pc en kuisen we computers helemaal op zodat er geen stofje meer overblijft. Dus eigenlijk herstellen we praktisch alles van vaste computers, waarbij je bovendien altijd op de nodige professionele zorg en kennis mag rekenen. Met een computer reparatie van Comr@d slaap je op beide oren!

Welke computer reparatie voert Comr@d uit?

Een kosteloze computer reparatie

Als je computer niet meer zo goed mee wilt of er is iets stuk gegaan, dan lost Comr@d het computerprobleem op vakkundige wijze voor je op. Dat kan kosteloos verlopen wanneer jouw vaste computer binnen de garantie van twee jaar valt, maar die garantie kan ook langer duren. Op sommige onderdelen geldt bijvoorbeeld een waarborg van drie jaar of meer! Die garantie wordt trouwens door Comr@d rechtstreeks afgehandeld zodat je de fabrikant niet zelf hoeft te contacteren. Welke computer reparatie valt er juist onder welke garantie? Het Comr@d team legt het met plezier aan je uit in onze computerwinkel in Meerhout.

 

Een computer reparatie van Comr@d

Comr@d is je eerste hulp bij computerproblemen, want dankzij onze kennis en ervaring in de computerwereld voeren we elke computer reparatie professioneel uit. Computers herstellen of schoonmaken, updaten of sneller maken: niets is voor ons onhaalbaar! Kom daarom langs in onze computerwinkel in Meerhout zodat we samen eens bekijken welke hulp we jou en je vaste computer kunnen bieden. Daarna gaan we aan de slag in ons eigen atelier en maken we van je computer terug een nieuwe. Een computer reparatie uit de handen van het Comr@d team? Dat betekent een snelle computer service en een kwaliteitsvol resultaat!