Computerwinkel Comr@d in Meerhout

Een nieuwe vaste computer, een ergonomische computermuis of een ultradunne laptop? Comr@d in Meerhout heeft het allemaal in huis. Bovendien kan je in onze computerwinkel niet enkel terecht om computers en toebehoren te kopen, je ontvangt er ook deskundig advies en een uitstekende computer service!

 

Computerwinkel én -reparatiedienst

In 2001 zag de computerwinkel van Comr@d het licht in Meerhout. Ondertussen kunnen we terugblikken op een mooi aantal jaren waarin onze ervaring en kennis van computers enkel gegroeid is. Het team van Comr@d is goed opgeleid en beantwoordt dan ook elke computervraag op een professionele manier. Van computers tot computeronderdelen, van software tot randapparatuur: in onze computerwinkel krijg je een product én een service op maat van jouw wensen! Naast een computerstore is Comr@d ook de computerhulp die je zoekt als je pc wat trager geworden is, je laptop een update nodig heeft of de luidsprekers van je vaste computer hun werk niet meer zo goed doen. We beschikken namelijk over een eigen reparatie-atelier waar we computers en laptops terug nieuw leven inblazen! Dat doen we altijd zo snel mogelijk zodat jij in een mum van tijd opnieuw aan de slag kan!

Computerwinkel n -reparatiedienst.

Ontdek het brede aanbod van computerwinkel Comr@d

Op zoek naar hardware of software voor computers? Dan ben je aan het goede adres bij Comr@d in Meerhout! We hebben namelijk een rijk assortiment aan computers, laptops en tablets van diverse kwaliteitsmerken in huis die jou met hun unieke eigenschappen ongetwijfeld weten te verrassen. Daarnaast verkopen we ook allerlei computer accessoires en randapparatuur, zoals printers, luidsprekers en webcams, zodat je in elke situatie optimaal van je computer kan genieten. 

Ontdek het brede aanbod van computerwinkel Comr@d.
Computers zonder de juiste software stellen natuurlijk niet veel voor, daarom kan je bij Comr@d software op maat van jouw wensen kopen. Denk bijvoorbeeld aan een goede virusscanner of een Office pakket om als student of zelfstandige meteen aan de slag te kunnen op je pc! Voor ieders wens is er dus wel wat te vinden in onze computerwinkel in Meerhout. Om je nog beter te begeleiden in je aankoop, doen we bovendien voorstellen omtrent producten die goed samen draaien. In dat kader stellen we bijvoorbeeld zelf computers samen met de beste onderdelen van verschillende merken om perfect te kunnen inspelen op elk type computergebruiker! Wil je graag een idee hebben van de prijs? Dan maken we vrijblijvend een prijsofferte op maat voor je op. Je zal merken dat je onze producten aan zeer scherpe prijzen kan kopen in de computerwinkel, want Comr@d combineert kwaliteit met eerlijke prijzen!

Computerwinkel met de beste computer service

Voor een game pc, een verlicht toetsenbord of een moderne tablet laat Comr@d je met veel plezier zien wat er allemaal mogelijk is in onze computerwinkel in Meerhout. Elke klant ontvangt bij ons professioneel advies en gaat naar huis met een kwalitatief product. Meng die expertise en kwaliteit met een goede portie enthousiasme van het Comr@d team en je hebt een computerwinkel waar het plezierig is om een nieuwe computer te kopen of je oude te laten herstellen!