Office producten in een handig pakket

Krachtige presentaties uitwerken, foto’s en tekstdocumenten eenvoudig delen, snel notities maken… De Microsoft Office producten vergemakkelijken elke taak en zijn een waar plezier om mee te werken. Bij Comr@d kan je drie verschillende Office pakketten kopen: Office 2013 Home & Student, Office 2013 Home & Business en Office 2013 Professional. De mogelijkheden van die Office producten overlopen we hieronder zodat jij het meest geschikte pakket kan uitkiezen!

Office producten voor thuisgebruik.

Office producten voor thuisgebruik

Het Office pakket Home & Student is ideaal voor families, studenten of thuisgebruikers in het algemeen die enkel het basispakket van Office nodig hebben. De Office producten in dit pakket zijn dan ook Word 2013, Excel 2013, PowerPoint 2013 en OneNote 2013. Teksten schrijven en opmaken doe je met Word, voor cijfers en tabellen zit je goed met Excel, met PowerPoint maak je overtuigende presentaties en in OneNote houd je belangrijke notities bij. Je ontvangt met dit Office pakket bovendien 15 GB aan online opslagruimte in OneDrive zodat je allerlei bestanden gemakkelijk kan uploaden, bewaren en delen via je gsm, laptop of tablet!
Een internetverbinding is het enige wat je daarvoor nodig hebt, maar ook offline kan je aan je documenten dankzij de OneDrive applicatie die je op je bureaublad installeert. Deze Office producten raadpleeg je dus waar je wil; thuis, op school, in de bib; op je laptop, je tablet of je smartphone. Wil je tekst, cijfers, presentaties of notities eenvoudig verwerken? Dan is het Office pakket Thuisgebruik & Studenten perfect om te installeren op jouw computer!

Office producten voor werk- én thuisgebruik

Als je als zelfstandige je persoonlijke en je professionele leven op een efficiënte manier wil beheren, dan raadt Comr@d het Office pakket Home & Business aan. Hierin zitten dezelfde Office producten als in het pakket Home & Student, maar Outlook 2013 wordt er nog extra aan toegevoegd. Dankzij de handige e-mailservice, gedeelde kalenders en takenlijsten in Outlook slaag je erin om werk en privé perfect te combineren zonder een enkele afspraak of to do-item te missen! Als je deze Office producten in één pakket wil kopen, krijg je trouwens ook hier 15 GB aan online opslagruimte in OneDrive. Kortom, dit Office pakket is een uitstekende keuze voor de thuisgebruikers en zelfstandigen onder jullie die willen werken waar ze willen! Neem je laptop, tablet of smartphone en je bent vertrokken…

Office producten voor de professional

Om je werk nog mooier te presenteren en gegevens nog beter bij te houden, is er het pakket Office Professional 2013. Ook hier geniet je weer van de basis Office producten (Word, Excel, PowerPoint en OneNote) en van de praktische mailservice Outlook. Verder zitten er in het Professional Office pakket twee waardevolle extraatjes: Access 2013 en Publisher 2013. Wat kan je met deze Office producten zoal doen? Met Publisher kan je bijvoorbeeld marketingmateriaal ontwerpen van professionele kwaliteit en met Access houd je de gegevens van je bedrijf bij in een overzichtelijke database. Al je documenten veilig opslaan en snel raadplegen vanaf je tablet of smartphone is trouwens ook met dit pakket mogelijk dankzij de OneDrive functie! Het Office pakket Professional 2013 laat je dus toe om snel en duidelijk te communiceren, wat in werksituaties altijd mooi meegenomen is. Wil je een dergelijk Office pakket voor bedrijven kopen? Je weet ons te vinden in Meerhout!

Thuis of op kantoor met de juiste Office producten.

Thuis of op kantoor met de juiste Office producten

Al je ideeën op een knappe manier voorstellen en duidelijk communiceren, met de Microsoft Office producten doe je dat in no time! Zowel voor zakelijk als voor thuisgebruik heeft Comr@d een Office pakket op maat. Om aan de slag te gaan, kom je best even langs in onze computerwinkel waar we je verder informeren over de mogelijkheden van de diverse Office producten. Zo kan je op basis van jouw wensen en noden het beste Office pakket kopen!