De waarde van goede computer software

Vooraleer je aan de slag gaat op je computer, laptop of tablet is er een basis software pakket dat je best installeert om voor 100% van je pc te kunnen genieten. Een besturingssysteem heb je namelijk nodig om je pc in de eerste plaats te kunnen gebruiken, met een kantoorsoftwarepakket verwerk je tekst en beeld, en met een antivirus software surf je veilig op het web. De juiste software maakt het je als computergebruiker dus heel wat eenvoudiger!

Software die elke pc nodig heeft.

Software die elke pc nodig heeft

Elke computer, laptop en tablet heeft nood aan één bepaald type software: het besturingssysteem. Zo kan je immers heel gemakkelijk een tekst typen, een mapje aanmaken voor al je foto’s en een document afdrukken. Bij Comr@d zijn alle computers uitgerust met de nieuwste versies van de Windows software die allerlei handige features bevatten. Applicaties naast elkaar laten draaien in één scherm, aparte bureaubladen aanmaken zodat je snel kan wisselen tussen professionele en privétaken, een overzicht hebben van alle programma’s die openstaan met één simpele klik: als je de nieuwste Windows software op je computer installeert, is dat allemaal mogelijk. Het Windows besturingssysteem heeft dus wel wat interessants in zijn mars. Wat dat is, lichten we hier verder toe!

Een software pakket voor kantoortoepassingen

Met software programma’s voor kantoortoepassingen kan je mooie, krachtige presentaties uitwerken, notities maken en delen, teksten uittypen en ga zo maar verder. Bij Comr@d kan je bijvoorbeeld het Office software pakket kopen in drie verschillende versies: voor thuisgebruikers en studenten, voor thuisgebruikers en zelfstandigen en voor professionelen. De basis software die je meekrijgt per pakket is Word, Excel, PowerPoint en OneNote, maar voor de zelfstandigen komt er nog de handige mailservice Outlook bij en voor de professionelen Access en Publisher. Zoek je een software pakket om snel en simpel basistaken uit te voeren op je pc of wil je software kopen die jou op professioneel vlak perfect ondersteunt? Comr@d stelt je een pakket op maat voor met een paar onmisbare Office producten!

Antivirus software voor veilig internetgebruik

Je hebt ondertussen alle nodige software op je computer staan om foto’s, video’s, teksten en presentaties te verwerken. Het internet wordt hier vaak als handig hulpmiddeltje ingezet om bijvoorbeeld bruikbare informatie te verzamelen of om een link van een website te integreren in een tekst. Behalve voor zakelijk gebruik, wordt er natuurlijk ook op het internet gesurft ter ontspanning. In beide gevallen is het slim om je computer en alle gegevens die erop staan goed te beschermen tegen vervelende virussen. Een betrouwbare virusscanner installeren op je computer brengt hier raad. Gratis of betaalde antivirus software: Comr@d legt je de verschillen uit en laat je zien welke virusscanners de moeite waard zijn om te kopen.

Antivirus software voor veilig internetgebruik.

Computer software kopen bij Comr@d

Heb je een nieuwe computer, dan kan je in onze winkel de beste software kopen om op je pc te installeren. Een goed besturingssysteem, handige programma’s om tekst en beeld te verwerken en een virusscanner om alles zo goed mogelijk te beschermen: bij Comr@d vind je die software en krijg je er gratis advies bovenop!