De beste virusscanner op je computer

Ben jij iemand die tamelijk vaak op het internet zit om iets op te zoeken, om je sociale mediaprofielen te checken, om het nieuws te lezen…? Dan kunnen we je als computerspecialist enkel aanraden om een goede virusscanner op je pc, laptop of tablet te installeren. Elke dag komen er namelijk nieuwe, vervelende virussen bij die je liever niet op je computer wilt. Welke virusscanner is dan het effectiefst om je computer te scannen op virussen? Comr@d geeft je hier de nodige info en tips mee wanneer je een virusscanner gaat kopen!

ESET antivirus software: de beste virusscanner

Op welke virusscanner kan je blindelings vertrouwen? Als computerspecialist zijn we bij Comr@d alvast overtuigd van de kwaliteiten van de ESET NOD32 antivirus software voor Windows. Het is dan ook één van de meest verkochte virusscanners die de beste en snelste beveiliging biedt van je computer! Scannen en updaten, het gebeurt allemaal in een handomdraai en met een simpele klik. Bovendien belast deze virusscanner je pc niet zo erg en zakt de prijs ervan jaar na jaar! Zodra de ESET NOD32 antivirus software geïnstalleerd is op je computer, surf en winkel je dus 100% veilig op het internet, geniet je zorgeloos van al je sociale mediakanalen en game je met een gerust hart. Behalve voor thuisgebruik en computers, heeft ESET ook een goede virusscanner in huis voor bedrijven, voor mobiele telefoons en voor tablets. Werk je echter niet met het Windows besturingssysteem? Dan heeft ESET ook een speciale virusscanner voor Mac OS X en voor Linux. Comr@d staat altijd klaar om je meer informatie te geven over ESET of een andere betrouwbare virusscanner voor je computer, laptop of tablet!

ESET antivirus software: de beste virusscanner.

Gratis of betaalde virusscanner?

Voor de beste resultaten scan je je computer best aan de hand van betaalde antivirus software. Hier vind je enkele virusscanners om gratis te downloaden. Binnen die gratis virusscanners heb je enerzijds online virusscanners, anderzijds antivirus software. De online virusscanner gaat je computer via een website scannen, maar maakt geen virusscan van USB-sticks, Cd-roms of harde schijven! Een online virusscanner volstaat daarom niet wanneer je je computer deftig wil controleren op virussen. De antivirus software die je gratis installeert op je pc biedt trouwens ook niet genoeg bescherming in vergelijking met betaalde antivirus software. Deze gratis alternatieven vormen uiteraard wel een goede basis, maar we raden je aan om bijkomend een virusscanner aan te kopen om de beveiliging van je computer te optimaliseren.

Een goede virusscanner kopen om zorgeloos te internetten.

Een goede virusscanner kopen om zorgeloos te internetten

Veilig op het wereldwijde web surfen doe je met een goede virusscanner op je pc, laptop of tablet! Antivirus software voor Windows, Mac OS X of Linux; een virusscanner van Norton, Panda of ESET: een antivirus scanner vind je van diverse merken en voor elk besturingssysteem. Het is alleen de kunst om de beste virusscanner te vinden… Comr@d geeft je daarom wat handig informatie mee over virusscanners zodat je de meest geschikte voor jou kan kopen. Een laatste tip? Voer regelmatig een virusscan uit zodat je zonder risico’s kan verder internetten!